Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Hotel Felix Eforie Nord Camere

Hotel Felix Eforie Nord Camere. Este o unitate de cazare moderna si accesibila, ce pune la dispozitia oaspetilor sai camere foarte confortabile ce au fost renovate in anul 2008. Camerele sunt dotate cu la hotel felix din eforie nord puteti petrece garantat un sejur de neuitat, clipe de vis pe litoralul romanesc. Hotel felix este situat in partea de sud a statiunii eforie nord si este dispus pe 4 etaje. Tarife camera apartament (cu bonuri valorice 40 lei/pers/zi, mic dejun) serii de 5 nopti preturile. Hotel felix este situat in partea de sud a statiunii eforie nord in apropiere de lacul techirghiol, la 200 m.

See 5 traveler reviews, 5 candid photos, and great deals for hotel felix, ranked #35 of 49 hotels in eforie and rated 2.5 of 5 at finding an ideal hotel in eforie does not have to be difficult. Transport, turism >> hoteluri din tara. Aflat la 50 de metri de centrul statiunii eforie nord si de 300 de metri de plaja cu nisip, hotelul opera ofera o terasa de vara si o receptie deschisa nonstop. Hotel felix, eforie nord, orașul eforie, județul constanța, rumunia — lokalizacja na mapie, telefon, opinie. Distanta de plaja de la belona si dispune de 289 camere duble si 25 camere triple repartizate pe 4 etaje.

Hotel Felix Eforie Nord Romania
Hotel Felix Eforie Nord Romania Source from : https://www.eximtur.ro/individual/Eforie+Nord-489918-7697/HOTEL+FELIX-469809
After booking, all of the property's details, including telephone and address. Camera dubla fara balcon + md. Hotelul a fost complet renovat si dispune de 299 de spatii de cazare, dintre care 279 camere duble (127 camere fara balcon, cu pat matrimonial si 152 camere cu balcon si 2 paturi) si 20. Hotel felix este situat in partea de sud a statiunii eforie nord in apropiere de lacul techirghiol, la 200 m. Banyak pilihan tempat tinggal dengan foto sebenar.

Tarife 2020 hotel felix eforie nord:

See more of hotel h eforie nord on facebook. 898 likes · 1 talking about this · 93 were here. Camera dubla fara balcon + md. Rezervari cazare hotel felix eforie nord la pretul minim garantat. Hotelul felix a fost recent renovat si pune la dispozitia turistilor sai 299 de camere confortabile si elegante, repartizate in 20 apartamente, 127 duble matrimoniale si 152 duble twin cu balcon.

Hotelul felix a fost recent renovat si pune la dispozitia turistilor sai 299 de camere confortabile si elegante, repartizate in 20 apartamente, 127 duble matrimoniale si 152 duble twin cu balcon. Hotelul felix eforie nord ofera servicii si conditii de cazare de 3* la un raport pret/calitate bun. Fiecare spatiu de cazare are in dotare: Banyak pilihan tempat tinggal dengan foto sebenar. Este o unitate de cazare moderna si accesibila, ce pune la dispozitia oaspetilor sai camere foarte confortabile ce au fost renovate in anul 2008.

Apartamente Aifen Entire Apartment Eforie Nord Deals Photos Reviews
Apartamente Aifen Entire Apartment Eforie Nord Deals Photos Reviews Source from : https://www.agoda.com/apartamente-aifen/hotel/eforie-nord-ro.html
Hotel felix din eforie nord a fost complet renovat in 2008, oferind cazare in camere moderne si confortabile, fiind o locatie atractiva si accesibe. Hotel pescarus eforie nord este localizat in inima statiunii, la cativa metri de plaja ( 20 m ) si in imediata apropiere a hotelului astoria. Ajungem la 5.30, domnisoara de la receptie ne anunta ca de la 10 se dau camere. Hotelul felix se situează în stațiunea estivală eforie nord, românia la 350 de metri distanță de plaja belona de pe litoralul mării negre și la 38 km distanță de aeroportul internațional mihail kogălniceanu. Perlei, eforie nord, constanta, eforie nord 905350, rumunia.

Transport, turism >> hoteluri din tara.

Rezervari cazare hotel felix eforie nord la pretul minim garantat. Ajungem la 5.30, domnisoara de la receptie ne anunta ca de la 10 se dau camere. Modernul hotel pune la dispoziția turiștilor camere spațioase și confortabile, dotate cu aer condiționat. Perlei, eforie nord, constanta, eforie nord 905350, rumunia. Hotelul a fost renovat in anul 2008 si dispune de 300 de camere.

Hotel felix 3* hotelul felix de 3 stele din statiunea eforie nord este pozitionat pe aleea perla marii la o distanta de 350 de metri de plaja belona. Hotelul felix se situează în stațiunea estivală eforie nord, românia la 350 de metri distanță de plaja belona de pe litoralul mării negre și la 38 km distanță de aeroportul internațional mihail kogălniceanu. Pentru a afla ofertele si disponibilitatea, completati mai jos data de intrare, nr de nopti. Hotelul felix eforie nord ofera servicii si conditii de cazare de 3* la un raport pret/calitate bun. 299 camere duble si apartamente restaurant perla marii terasa gradina piscina bar sala de conferinte loc de joaca pentru copii.

Hotel Felix 3 Eforie Nord Romania Oferta Cazare
Hotel Felix 3 Eforie Nord Romania Oferta Cazare Source from : http://www.adielatravel.ro/litoral-romanesc/eforie-nord/hotel-felix-3_p6334.html
Hotelul felix 3* este situat in partea sudica a statiunii, la o distanta oferte, preturi si locuri disponibile la hotel felix, eforie nord. 289 camere duble si 25 camere triple dotate cu: Hotel pescarus eforie nord este clasificat la categoria de 2 stele, a fost renovat partial, iar o parte din camere avand vedere la mare, cele de pe partea estica. Apartamentele din cadrul hotelului felix eforie nord sunt formate din livig cu canapea si fotolii, dormitor cu pat. 898 likes · 1 talking about this · 93 were here.

Apartamentele din cadrul hotelului felix eforie nord sunt formate din livig cu canapea si fotolii, dormitor cu pat.

Hotel felix, eforie nord, orașul eforie, județul constanța, rumunia — lokalizacja na mapie, telefon, opinie. Hotel felix este situat in partea de sud a statiunii eforie nord si este dispus pe 4 etaje. Tarife camera apartament (cu bonuri valorice 40 lei/pers/zi, mic dejun) serii de 5 nopti preturile. 898 likes · 1 talking about this · 93 were here. Hotelul are 289 camere duble, 25 camere single.

Hotelul a fost complet renovat si dispune de 299 de spatii de cazare, dintre care 279 camere duble (127 camere fara balcon, cu pat matrimonial si 152 camere cu balcon si 2 paturi) si 20 hotel felix eforie nord. Hotelul felix 3* este situat in partea sudica a statiunii, la o distanta oferte, preturi si locuri disponibile la hotel felix, eforie nord.

Posting Komentar untuk "Hotel Felix Eforie Nord Camere"